DE MOOISTE PLEK VAN ZIERIKZEE

Geniet van onze gastvrijheid!

KOM GEZELLIG LANGS!

Het is altijd een goed moment voor Hector!

Hotel Restaurant Hector in Zierikzee
Hotel Restaurant Hector in Zierikzee

ONS restaurant

Ervaar het zelf!

Ons gepassioneerde keukenteam staat klaar om je in de watten te leggen en opvallende smaakcombinaties te laten beleven. Je kunt bij ons terecht voor heerlijk pure vis-, vlees en vegetarische gerechten, maar ook voor een zoete inval of borrelmoment ben je aan het juiste adres. 

Bij Hector geloven we in pure smaken van met zorg geselecteerde kwaliteitsproducten. We gaan graag de samenwerking aan met lokale partijen waardoor de versgarantie hoog is en de smaak nog beter tot zijn recht komt. Eerlijke gerechten, zonder poespas, voor een goede prijs en voor iedereen toegankelijk.

ONS HOTEL

Historisch & Sfeervol

In onze sfeervolle hotelkamers kom je even helemaal tot jezelf. Voorzien van het comfort dat je van een hotel en fijne slaapkamer mag verwachten, waan je je in een oase van rust waar het verleden en het heden elkaar opzoeken. Alle kamers zijn voorzien van airco zodat je heerlijk koel kunt dagdromen op die zachte boxspring en  proef je de historie die terug gaat naar 1450.

Het balkenplafond is volledig intact en ook de Engelse uitstraling piept hier en daar tevoorschijn. Dit steekt mooi af tegen de frisse, moderne stijl van nu. We hebben er alles aan gedaan om je thuis te laten voelen.

FIETSEN HUREN

Heerlijk fietsen over ons prachtige eiland

Ben je op zoek naar een geweldige manier om de prachtige provincie Zeeland te verkennen? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Wij werken nauw samen met Jan de Jonge Fietsen hier in Zierikzee. Jan is de specialist in fietsverhuur op het fantastische Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. Kom gezellig bij hen langs in hun winkel in Zierikzee en ontdek de vele mogelijkheden die ze bieden. Met de ruime openingstijden ben je super flexibel in het huren en terugbrengen van je huurfiets. En wist je dat je op hun website super gemakkelijk je huurfiets online kunt boeken? Dus waar wacht je nog op? Kom gezellig bij Jan de Jonge langs en fiets met een big smile door het prachtige Zeeland!

WARM OP IN ÉÉN VAN DE INLOOPDOUCHES, AAN ONZE KWALITEITSKOFFIE OF AAN DE VRIENDELIJKHEID VAN ONS PERSONEEL.

OF ZOEK JUIST NAAR VERFRISSING IN EEN HEERLIJK CRAFT BIERTJE OP ONS RUIME TERRAS MIDDENIN HET OUDE STADSCENTRUM.

OP WELK MOMENT VAN DE DAG, HET JAAR, OF HET SEIZOEN JE OOK LANGSKOMT, VOOR WELKE GELEGENHEID DAN OOK, HET IS ALTIJD EEN GOED MOMENT VOOR HECTOR!

LAATSTE NIEUWS

Hotel Restaurant Hector in Zierikzee

Nieuws & Agenda

Vergaderen & Feesten

HECTOR ZIERIKZEE
Havenplein 25
4301 JD Zierikzee

Bel ons: 0111 – 451378
Ons e-mailadres: info@hectorzierikzee.nl

VOLG ONS OP ONZE SOCIALS

Scroll naar top

Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent dat je hiermee akkoord gaat.