Hector Culinair – Eten bij Bocuse d’ Or winnaar Kees Visser in Hector

Na vijfeneenhalf uur lang koken op het allerhoogste niveau wonnen Chef kok Kees Visser en zijn team in Ahoy in Rotterdam de felbegeerde prestigieuze Bocuse d’ Or. 
Bocuse d’Or is het grootste gastronomische concours ter wereld en wij zijn dan ook waanzinnig trots dat Kees samen met ons keukenteam 1 dag in de maand bij ons in Hector Zierikzee de lekkerste smaaksensaties komt koken.
In 5 heerlijke gangen creëren zij een unieke zintuigprikkelende eetbeleving. Niet alleen is het een heerlijke avond genieten van de bijzondere gerechten die op tafel komen, maar is er ook entertainment in de vorm van live muziek van zangeres Eva per Donna.

HECTOR CULINAIR

  • 13 maart en 10 april
  • prijs: 50 p.p.
  • bijpassend wijnarrangement 25
  • Tijd van 16:00 tot 20:00
  • Reserveer op tijd, want alle edities waren allemaal uitverkocht

Europese finale Bocuse d’Or

Op 23 en 24 maart 2022 zal Kees samen met zijn team strijden om de wereld titel en Nederland vertegenwoordigen tijdens de Europese finale in Boedapest. De wedstrijd om de Bocuse d’Or is een wereldpodium voor chefs van grote klasse. Daar gaat Kees en zijn team de strijd aan met winnaars uit andere Europese landen. We zijn ontzettend benieuwd hoe zij het er vanaf brengen en we wensen hen natuurlijk ontzettend veel succes!

Scroll naar top

Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent dat je hiermee akkoord gaat.